every one have a first love story 2 share

By: abdul hadi rose maliza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Saturday, 5-May-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
celoteh kosong....exam!exam!!!

depan kedai ku
erm..nak pegi mane yerk
jom deq naik kuda
View all 5 photos...
exam...satu perkara yang paling menakutkan. membosankan, xkira la bagi seorang pelajar, pekerja yang akan di naikkan pangkat dan sebagainya...
teringat kembali diri ini semasa di alam persekolahan, time exam adalah saat yang paling di takutkan....tapi, takut2 pun sempat lagi nak main, time tu la baru nak cari mukharar, nak siap kan bahas, baru la rajin masuk kelas, nak berbaik ngan prof...sebab ape?????xder dah sebab lain, nak mukharar la....mula la gaduh, yang tu xsiap, yang ini xsiap....
2 tahun dah berlalu...terasa rindu pulak berada di alam bergelar student, time tu la tidur lewat, g baik2 ngan abi,nak mintak makanan pada waktu malam....memang semuanya indah kalau di kenang...tapi, aku tidak mampu untuk mengembalikan zaman2 itu...zaman yang amat bermakna bagi diri ini...
kepada yang bakal menduduki peperiksaan, especially my sis yang akan menduduki exam at 20/04, do the best
kami percaya...adeq mampu lakukan yang terbaik, buktikan pada semua, jangan kecewakan harapan ibu bapa, bangkit lah dari kekecewaan semalam....
we love u so much.....


Sunday, 8-Apr-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Al-Fatihah buat ayahda tersayang

hari ini genap 8 tahun pemergian ayahdaku ke rahmatullah.bermakna genap 8 tahun usia anak saudaraku, pemergian ayah diganti dengan kehadiran cucu pada hari dan waktu yang sama....

Semoga ayah tenang di sana...
bersama para solihin
Al-fatihah
Amien...


Saturday, 7-Apr-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
ours greatest moment ever graduation 2005

suasana d hall
berseri-seri wajah
selepas menerima sijil
View all 12 photos...
2 tahun berlau, tetapi masih segar dalam kamus ingatan, saat-manis ketika nama di panggil untuk naik kepentas....
tarikh 10705 adalah tarikh paling bersejarah bagi kami student Lampeter, apabila
kami seramai 20 orang telah berjaya memegang sijil sarjana muda in Islamic Studies...
teringat semasa pertama kali kaki berpijak d bumi uk, terbayang muka Bonda dan Ayahda,begitu jua apabila memasuki Hall untuk graduate,muka ayah bonda silih berganti...
kini anakmu telah berjaya..
terima kasih ayah bonda,guru2 dan juga sahabat2 seperjuangan....
jasa kalian tetap kan ku kenang


Saturday, 10-Mar-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
rehlah d Lata Tembakah

 
 
 
View all 6 photos...
Alhamdulillah baru-baru nie kami berkesempatan mengadakan pertemuan d Latar Tembakah...
best gak sekali sekali buat program camni..berkonvoi ramai2...leh mandi manda....
best ape


Sunday, 18-Feb-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
chinese new year

berhenti rehat jap
 
 
View all 17 photos...
baru2 nie kami se family berpeluang ke Kota baru...bertolak dr Kg Baru pukul 8 pagi bersama 3 buah kereta....memang lame dah rancang nak gi jalan ramai2..tapi gitu la urusan kerja dan sebagainya membataskan hasrat kami...
tapi alhamdulillah sempena cuti raya cina, kami dapat juga bercuti beramai2..except abang aku yang kat P.Pinang....dia tak balik.....kebetulan pulak my youngest brother terlibat ngan excident langgar lari....wa..wa...sedihnya adeq ku dilanggar orang..gitu la hidup nie..kalau kita jer berhati2, pihak satu lagi tak berhati2, nampaknye gini la jadinye...mujurla sikit jer kene, juz luka2 kecil la...tapi sianla kat ky bro...rasenya umur dia 1/2 baru nie, masuk 22 tahun la,erm dah tua la ko deq.... dah 4 kali excident..tapi semuanya xteruk...semuanya bukan salah dia....tapi time orang nak pi jalan, dia kate dah sihat daaaa
Ya Allah...peliharalah hambamu ini...
Okey...kita sambung balik expidisi kita d Kota baru, kebetulan kami ada walimah d Kota baru, lepas pegi kat walimah, kami terus ke tempat yang paling orang perempuan suka, ape lagi bershopping la kat rantau panjang....
erm..aku xbeli pape pun, juz baju tidur jer, hubby pulak beli 2 helai jersey,erm...dan jersey untuk my bro....present untuk birthday die sorry erk deq....lewat sikit kasi...
kakak2ku xpayah la aku nak cerita kat sini..kalau ku tulis pun memang letih la...penuh 3 kete diorang melaram ,bonda ku pun same la....anak buah ku pulak, memang boring la, ape tak nye...pegi kat tempat camtu, xboleh nak main la dia....kesian plak....
6 ptg baru bertolak balik ke KT..memang rancang nak pi jalan kat rumah TGNA, tapi dah lewat dah, kami terus pulang la...sampai kat umah pun dah lwat....
tapi memang seronokla boleh pi jalan ramai2...
bila la pulak time2 indah camni kan berulang


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net